Lilie
rozervané
okvětní lístky
lilie
kdysi
možná bílá
leží v prachu
plamene
přestala plakat
v žáru
nezkroceného ohně
reality
poslední list
naivity
třese se
v zápalu boje
s nenásvistí
snad
odolá
pokušení
plamene
nezkroceného
Komentáře (1)
Komentujících (1)