Zkouška
Anotace: Spoustu básniček jsem napsala, když mě zklamal můj bývalý přítel
ZKOUŠKA
(Michalovi)
Chtěla jsem kousek tvé lásky,
aby Tvá ruka hladila mé vlásky
Do noci šeptal jsi sladká slovíčka,
já cítila,
jak rostou mi peříčka
V tom nejlepším, zasáhl mne tvůj šíp
a já si řekla,
že Ti záleží víc asi na druhých
Tak jako Ikaros,
co vydal se ke slunci,
padala já jsem do hloubky,
mé srdce praskalo na kousky
Jednou se zvednu,
střípky se spojí
a já Ti ukážu,
jak obstála jsem v tom boji
Komentáře (0)