Anotace: můj první pokus o poezii, jsem smířena s příšernými kometáři a hodnocením...
Já taky radši ty optimističtější,ale básnička je dobrá;-)
27.08.2007 11:42:00 | Haňa,dívka do nepohody
právo nemáš .. cos nedala nemůžeš vzít.. alespon tak to vidím já.. ale básen je moc zajímavá..
27.08.2007 10:47:00 | Nút