Nemilá ztráta
Anotace: Nešťastný manžel.
Bez tebe se žíti nedá,
ty má holka rozmilá.
Manžel v pláči slova hledá,
dýmka se mu ztratila.
Tuhle ztrátu asi těžko,
můj miláček přežije.
Za polibek já mu řeknu,
kde ta dýmka právě je.
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (7)
Komentujících (7)