Anotace: takže druhý pokus, druhý výkřik...potrřeba zbavit se toho Satna (vlivu bývalého přítele)...
No.. vykrik ze soufalstvi sebe sama, z toho co te nici, muci, ubiji..zabiji. Nenech se znicit. Bude zas lepe.. aspon na chvili.. i chvile muze byt vecna.
Mam te rada.. a budu se snazit..vse stihnout. A vytahnout te nekam ven... pokecat... a tak..
27.08.2007 12:32:00 | BlackTangerine
tez drzim pesti, krome toho STOP (ktere mi tam nesedlo) je to vyborne :)
27.08.2007 11:45:00 | její alter ego