Osud
Směji se osudu mému,
jak život se mnou nakládá,
lásky mi přichází,
leč mizí i jak zimní vítr,
přátele jsou jednu dobu,
jindy stojíme proti sobě,
na opačné straně řeky,
bídu někdy mám,
jídla ani drobek,
jindy zas plné břicho,
nic netrvá věčně,
to už jsem pochopil…
jizvy mi přibývají,
na těle i duši…
život je stejně krásný…
Přečteno 455x
Tipy 2
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (5)
Komentujících (5)