Anotace: ... nevypovída dost názav? jinak další z básní/nebásní aneb udělejte si obrázek samy. A brácha? Ta je pro tebe.
Aj kdyz spolu ted nevychazime, nedokazu vymazat to pekny mezi nama a ani nechci! a jen doufam ze ty taky ne
29.09.2007 15:44:00 | Ange Gardien
Asi je jednodušší nenávidět, než milovat... Bejt hnusný na lidi, který jsme měli rádi, než smířit se s vlastní vinou... Předstírat lítost a plivnout do tváře, než přiznat pravdu, nebo snažit se o nápravu...
Pokud je to tak, žádnej brácha není... Už došly záplaty a že jich bylo dost, už není čím látovat... Ne u mě... Jedině vem do ruky jehlu a nit sama, když sama jsi do přátelství díry nadělala... Pokud opravdu nechceš aby se z děr definitivně stala propast...
12.09.2007 02:09:00 | Voiceless.Messenger