Nádherný výhled
Pod okny palouk s modrými poměnkami,
mezi nimi se pampelišky zlatí,
bílý a fialový šeřík se ve větru klátí,
ve větvích stromů,hejna ptáčků jsou
svou písní hladí a těší duši mou.
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: jehlaspichlas
Komentáře (1)
Komentujících (1)