V těch pláních, kde se já procházím,
sotva dušičku potkám.
Mam rád místa, kde když mince poházím,
večer je opět schledám.
Místa, kde západ je velká sinfonie,
tráva hedvábná.
Kde průzračná voda ruku mi smije,
i hrůzy nedávna...
24.10.2007 16:31:00 | Daviran
Musíš se porozhlédnou po natažené ruce, co chce pomoci. Určitě jich není málo
23.10.2007 14:26:00 | Erion Fate