Věčná tma
Anotace: Jaký asi je život ve tmě?
Zkus zavřít oči,
buď chvíli mnou,
v zajetí noci.......
obklopen tmou...
Pochop jak je mi,
když cítím parfém...
vůni jiné ženy,
na muži svém....
Popiš mi štěstí,
co nikdy nespatřím....
popiš mi lásku.......
řekni ,co je stín?
Utíkáš pryč.
Jsem další metou,
necháš tu klíč.........
a ženu slepou...
Komentáře (2)
Komentujících (2)