hmm...kdyz vezmu v potaz obsah-tak...je to tezky a je to proste nase...nerozumet..si..sobe a navzajem..tehotny myslenkami je skvely..taky porad asi jenom rodim..
28.08.2007 08:26:00 | veronika
musím říct, že i kdyby zbytek textu byl úplná hovadina , hodnotila bych také vysoko..prostě a jednoduše mě dostalo spojení "těhotný myšlenkama":-). Nápad je to ovšem vskutku hříšný..jen by možná byla trochu nuda..
27.08.2007 23:08:00 | Lucie