Pan premiér Topolánek
Anotace: cítím s lidma sociálně!!!
Pan premiér Topolánek,
nedá lidem klidnej spánek,
až do smrti budem dřít,
nebudem mít v hrobě klid.
Po práci hned pod most půjdem,
zahaleni velkým studem,
sedření a vyčerpaní,
nebudem mít klidné spaní.
Přikryjem se novinama,
prý plus pro Českou republiku,
nažerem se odpadkama,
neměli jsme prostě kliku.
Ps : a západ se nám vysměje a pošle
nás do tý svý plánovaný prdele přesně tam kde nás chce mít. Je to od začátku super zorganizovaný!!!!!! Avšak můžem se mít líp bez někoho?
Komentáře (1)
Komentujících (1)