Rozbřesky novověku
Řekni mi
Jak daleké jsou cesty
Před nimiž
Se ani moře
Nerozevře
Řekni mi
Jak často
Usínáme
S kapkou jedu na rtech
A se stínem v duši?
Řekni mi
Proč slovům
chceme dávat víc
Než v sobě unesou
A útěchu
Cizího
Bereme spíše jako trest
Než záchranu?
Komentáře (1)
Komentujících (1)