Anotace: Až projdeš kolem mých kouzel odhoď kápi sebezapření a věz že jsi zvítězil... Morgana
...až přijde čas,
hvězdy se protnou
ve svých drahách
a měsíc v úplňku se zjeví
Pak v magickém obřadu,
naplní se osud.....
...je nádherná se ti povedla skvělé...
28.08.2007 18:40:00 | Mácha