Pro kamaráda

Pro kamaráda

Anotace: když nám to nějak nefunguje

Odpusť mi každý pohled
v kterém asi nešlo přečíst
že to příjemné
už pohlcuje
trápení a strach z konců

Promiň každou metaforu
v níž se dalo jen zabloudit –
a květomluva citů
nepřímá pojmenování
či jak se tomu k sakru říká
(když nejsme schopni pojmenovat věci
narovinu)
by stejně neobstály –
byly by totiž příliš logické

Ztrácíš mě
a nevíš o tom nic
Ztrácím tě
a vím to nějak moc jistě

V objetí po patnáctém pivu
na Karlově náměstí, brácho,
bývá
pravda
A nebo taky trochu
možnost
že si ho zítra
vůbec nebudeme pamatovat
Autor Kewt, 28.08.2007
Přečteno 578x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
líbí

nekdy se clovek jenom rpobudi......a vsechno je jinak...

28.08.2007 10:36:00 | veronika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel