Probouzím se
Anotace: někdy je pravda horší než lež
Kaju se ze svých hříchů...
z chorobné ctižádosti
bez výsledků
z chutí lámat lidem kosti
kaju se v kostele pod lešením
bořím realitu sněním
rozdírám si kolena
ze stropu kape voda
...není svěcená
Komentáře (3)
Komentujících (3)