jen originaly ... maji sanci na preziti ...
smrt plagiatum, plagiatorum ....., a predposranym ...
jsme tak zranitelni, a prave proto tak silni ...
*- ...ne, nemusim se obavat ze draci seme ze me nedocka se orby ... zeme ...
/pisu v hospode, na PDA ktery neumi Cesky, .... doufam ze i pres to, ... srozumitelne .../
28.08.2007 23:07:00 | HarryHH