Prahu miluji tak jako ji miloval Wolfi a tys ji nádherně popsala proto mé srdce plesá i za jeho;)
01.10.2007 21:48:00 | Já Esther Ruth
Zase trochu optimistictejsi nahled...... prijemna zmena..... a tak uz by to mohlo i zustat nemyslis???
02.09.2007 15:31:00 | UNDEAD
Ať Vaše duše dojdou klidu,
snad jenom to Vám mohu přát,
nepoznali jste hlad a bídu
a víte, co je to mít rád.
Přicházím s tímhle přáním pro Vás,
na nebi vidím hvězdy kvést,
tak shazuji Vám dolů provaz,
musíte si pro tu pravou lásku vlést!
Hodně štěstí
29.08.2007 15:20:00 | carodejka
S rychlostí rozbřesku,
uhání krajinou,
s rozevřenou náručí
zve lásku Tvou
a naslouchá těm zdem
co své touhy ukrývají,
schodům co své rány zakrývají.
Třpytivé odlesky rakety,
která nikdy neodstartuje,
tvoří barevnou skládanku,
nedílnou součást pražského bytí...
28.08.2007 21:55:00 | vapiti