Anotace: ... od tvý sekretářky. Už mě to nebaví! Aspoň už tě nebude hryzat svědomí (zajímalo by mě, jestli to vůbec někdy dělalo), že podvádíš svou "milou"...
Proč vy holky si vždycky najdete takový špatný produkt, když sortiment je tak široký a nabízí tolik lepšího... třeba mě :o).
20.01.2008 01:07:00 | Demedalex
Ve Tvé básni je ukryta
velmi tvrdá realita.
Má reakce na tvá slova?
Nadechnout se, začít znova...
04.09.2007 20:23:00 | zzlatý
proč každá milenka touží být manželkou,když po tom se stejně zase stane něčí milenkou? :-)
04.09.2007 12:14:00 | mexico
Nejdřív sex a potom hospoda, tak to se chlapec má královsky. Pěkné dílko.
28.08.2007 23:21:00 | Psavec