Anotace: ..............
Pěkná. Ale ale.
Kdybys vypustil posledních pět veršů první sloky, dobře bys udělal. A pak tahle čáast:
avšak až jaro přijde do údolí zas,
dorazí tam rychle na koních,
a žít budou v tichu přírody.
By možná líp zněla nějak takhle:
Však jaro až přijde do údolí zas, (avšak a až bylo moc a za sebou)
dorazí tam rychle, na koních,
pak žít budou v tuchu přírody.
03.09.2007 17:51:00 | Elvien
Skvělá atmosfera a nálada :o)
Volfe, co je to za podivnej nick ?!? Chvilku tady nejsem a takovýhle věci!
29.08.2007 09:10:00 | Hesiona-Essylt