Ať Vaše duše dojdou klidu,
snad jenom to Vám mohu přát,
nepoznali jste hlad a bídu
a víte, co je to mít rád.
Přicházím s tímhle přáním pro Vás,
na nebi vidím hvězdy kvést,
tak shazuji Vám dolů provaz,
musíte si pro tu pravou lásku vlést!
Hodně štěstí
29.08.2007 17:48:00 | carodejka
Na prvním místě je chtíč,správně! ;-) Jenom ten žene člověka k cíli kupředu.
29.08.2007 13:45:00 | Chancer
Stačí chtít a srdce bolestí zakleté
začne znovu jasně bít.
Po cestách známoneznámých
láska má touhu opět znít.
29.08.2007 11:13:00 | Joseline
Tak se přidá ještě snaha...ale i ta nezaručuje "výhru"...:) pěkná báseň
29.08.2007 10:10:00 | Severka