V cestě za novou šancí..
V pustoprázdném kraji,
zasteskne se po domově,
vzpomínkou jak bylo dřív,
když měl's ještě přátele..
V jedné slze pak,
k zemi upustíš,
vše cos miloval,
zavřeš oči a pujdeš dál....
Opřen o dřevěnou hůl,
jenž je Ti nyní vším,
přítelem i rodinou,
po cestě hořkou krajinou...
Komentáře (5)
Komentujících (5)