Cesta Do Neznáma
Anotace: Ať se nám to líbí nebo ne, všichni po této cestě šlapeme...
Občas sám sobě nevěříš.
Nevíš, co dál s životem.
Klepou se ti ruce, bojíš se
toho, co čeká tě za rohem.
Často pochybuješ.
Kam tyhle cesty vedou?
Ať rozhodneš se jakkoli,
dál už nepůjdu s tebou.
Mýtina pochybností.
Víly na ní tančící.
Život je cesta vlakem
po nekonečné stanici.
V temné kobce bez baterky
zakopáváš, padáš, krvácíš.
Už se nebojíš. A nikdy si nepřiznáš,
že život je něco, na co nestačíš.
Štěstí v krátkých chvilkách,
k vrcholu drápeš se po stupínkách,
abys znova spad.
A pak začal znova...
Možná. Snad.
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: rry-cussete, Kláárchen..., ni.va
Komentáře (5)
Komentujících (5)