U tří kuřat
Anotace: tuto básničku jsem slozila s Linou Lemrou, kdyz jsme zjistily, že nam byla vytopena a zcela znicena nase skola xD
Promiňte nám naši surovost
však šikany vaší již máme dost
už nás to tady věru nebaví
a možná proto jsme tak suroví
rozbijem vám židle, stoly
učit se půjdeme do stodoly
...nebo snad do hospody?
U Uří kuřat to my rády
máme tam svý kamarády...
Komentáře (0)