Anotace: .......a radši ....nebo ne?
... kolikrát přesně nevíme, jen se domíváme...a je to tak leší (jen se na to nezeptat!)* .... už mlčím (jako ryba)
29.08.2007 13:39:00 | Rybí_kost
Zvláštní, hodně zvláštní... Mám ráda ta slovíčka ve svém životě... ale máš pravdu, musí být s "obsahem"... bez něj to jsou jen prázdné papíry povlávající vzduchem - a to ne, to radši nic... Řekla bych - neužívej slova lásky nadarmo ;-D (ne Ty, jasně že on... :-D)
29.08.2007 12:18:00 | Levandule
uplne krasne...vserikajici basen,ktera ten pocit bajecne vystihuje a pritom nezlehcuje.je to tak. poklona
29.08.2007 12:10:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
máš pravdu... někdy se dá říct spousta věcí beze slov... a líp... ;)
29.08.2007 12:09:00 | prostějanek