No vážně
Sundej mi šaty
/ať nemusíme předstírat
že to není důležité/
Miláčku
/to jako od slova milovat se
- zvláštní záleží na úhlu pohledu/
Chci se tě dotýkat
/skotačivými dotyky stínohry
stezek mého těla/
Svobodná
/bohužel ....už nikdy/
Beze všech pout
/i když ...víš jak jsi říkal?/
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: splintercell.new
Komentáře (14)
Komentujících (9)