Holka se sukovicí
Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 250 znaků, zbývá 250)
Holka se sukovicí
Hebká jako hedvábí,
jako sametová košile.
Zavalil mne pocit studu,
za jak dlouho hotov budu ?
S jejími plnými ňadry,
se vznáším nad vzdymadly.
Rozkošné a dlouhé nohy,
mohla by jimi svádět bohy.
Bez okolků, bez výmluv,
odhozen byl všechen stud.
Oblečení překáželo,
jediné co zaráželo,
byla její levá ruka,
která byla za zády,
sukovicí po palici,
prý mám hloupé nápady.
Bolest hlavy probudí mé horké tělo,
nelze ani popsat přeci, co se ve snu dělo.
Komentáře (3)
Komentujících (3)