svatá pravda ta anotace..i když někdy to patří k životu..stejně jako se potom probudit..sama příjdeš na to kdy příjde čas..myslím, že brzy..záleží to ale jen na tobě..
PS: už jsem zpět..chichi:)
03.09.2007 15:05:00 | Favi
Viem,že to tam páli
za tou blúzkou
sú skryté
Tvoje vnady
Ostanú len
na parádu
ak počúvnem
Tvoju radu
31.08.2007 17:21:00 | džemo
... víš jak to je ... komu není rady tomu není pomoci ... holt to musí poznat na vlastní kůži ... bože kolikrát mi otec radil a já si dedala říct ... pokaždé měl bohužel pravdu ... dnes to vím ... ale pozdě ...
30.08.2007 13:28:00 | Marcella