Naše vozy ...
Anotace: .... a bláto času ...
.
... Asi to tak má být ...
že vyjeté koleje v blátě,
jednou zmizí v rozmoklé půdě ...
... a my ...
marně budeme hledat
.. trasy našich vozů
... .... ... na cestách, ...
... které jsme tak důvěrně znali ...
*- ... doprdele ...
tady to někde přece muselo být
... ... ... .... .... ten náš milník ...!!
... no ... je v háji ...
a my taky ...
... tak co naděláme ...
vyrostou .... další ... :-((
/ ... jen škoda že už asi ... bez nás /
*
-----------------------------------------------
Comment "Romale" mu z Písmáku,
... který je skvělej ...
... a navíc krajan Valach ...
/ Pozn. - ... s koulema ... :-)) /
*
Komentáře (7)
Komentujících (5)