Básníkovi...tomu jednomu
Čtu tvé básně
v chladném ránu
a lhostejná
nezůstanu,
budu je číst
ještě navečer
přenesou mě
do vzdálených sfér
- k poznání
a bez ptaní
...
zní to jako rouhání,
ale život by se
strašně prázdným zdál,
kdyby sis s ním
občas nepohrál...
protože...
nelze už vrátit,
co jsme se rozhodli
jednou ztratit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)