Krása
Anotace: Vzpomínka na dospívání .
Vsadil jsi na dívku,
s krásnou tváří.........
Prý krása vítězí.....
a oči jí září.....
Pak zevšedněla krása její,
ty rád bys slyšel slova,
že navždy bude jenom tvojí......
že v náručí tvém se schová.......
Dnes oči barvy nebe,
nezáří pro tebe.......
že byl jsi kdysi
blázen do ní?
hloupý příběh,
hloupé snění...
Komentáře (0)