CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anotace: Pohádka snů se nám konečně spnila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozhodčí do píšťalky fouká,
jeden tým k zemi padá,
po druhém se smutně kouká,
do ligy mistrů postupuje-Slavia Praha!!!
Všech pět pokusů já prožil s vámi,
a vždycky se slzami v očích šel spát,
šestý pokus byl však zdárný,
a já mám slávii strašně rád!!!
Slávná věta přepiště dějiny je tu zas!
Martin Vaniak je ďábel,vlček bůh,
teď při oslavách pomalu ztrácím hlas,
zato soupeř nějak ztuh...
A na Spartu už UEFA čeká,
přál jsem jim to,dobře jim tak,
Tomáš Řepka se opět vzteká,
asi ho brzo trefí šlak...
Komentáře (0)