Přinesla zas kupu plnejch tašek,
prachy v bankomatu nevybrala.
Koupil jsem něco za šek,
jen ta kraksna se mi uondala.
-
Vybrala jsem prachy na ten nákup,
co s sebou městem vleču.
Měla jsem však velkej kalup,
že pro mě přijede, na to peču.
-další možnost, z mého repertoáru, co se dá uplatnit
také jinde.
19.11.2007 18:58:00 | jehlaspichlas