Anotace: Kdo na chybách mě nachytá (a to se těžko odmítá), nechť mě na ně upozorní.
Tohle je naprosto jedinečné! Německy a francouzsky sice umím jen z doslechu, ale i tak se mi to moc líbí! Great! Ausgezeichnet! Excellent!
30.08.2007 10:22:00 | Hesiona-Essylt