Stoka
Anotace: z dávné minulosti, minulých názorů a minulých slov
Až s nožem na krku,
snad uvěříme v Boha.
Jsme smečka špinavá,
slizká a přeubohá.
Ksichty na plakátech
se slibem pravd a klidu
zaslouží nakopnout
a trošku kyanidu.
Pracháči se vzlyky
jen předstírají zájem.
Hrajeme hnusnou hru,
již stejně nevyhrajem.
A všichni zhluboka
kašlou na přísahy.
Oděný do krve…
snad jednou budem nahý.
Až s pouty na rukou
snad budem vzývat Krista.
Na týhle planetě
už nikde není místa
bez strachu, jedu a slz.
Komentáře (5)
Komentujících (5)