... občas se ti protrne pytel ... ??
tak to máme v tomhle bodě ... mnoho společného ...:-))
*- ... jo, jo ... vyrohovat pracovní ptákoviny a domácí povinosti ... a dát jim KO .... to je vono ..
.... a i když je to naopak ... pořád zůstáváš vítězem ...
/ jako paní svého času a svých realizovaných tužeb ../
03.09.2007 14:43:00 | HarryHH
ad JardaCh...však vím,že Marcelka v sobě mnohé krásy má...a to jsem jen žena...těžko mohu posoudit i stran jiných... :-)))
31.08.2007 12:12:00 | Lota
... ad Lota ... můžu Tě ubezpečit ... nejen mozek ... jó ... Marcelko ... zase jsi to tam nasypala ... a ono to funguje ...
31.08.2007 08:32:00 | JardaCH
Chtěla bych vidět jak asi vypadá tvůj mozek, to místo, kde se rodí tvoje básně...to musí být zajímavý kousek... :-)))
30.08.2007 19:49:00 | Lota
... super zboží Petře ... krťas je jediný na co se vydržím soustředěně dívat :-))
30.08.2007 13:01:00 | Marcella