krásná myšlenka.. člověk, pro kterého je určena musel mít obrovskou radost.. básničky věnované někomu, na kom nám záleží jako by měly (minimálně) dvojnásobnou váhu.. Aspoň mě to tak připadá.. :)
02.12.2007 21:56:00 | Adie.80
Cvičit,cvičit,cvičit?
Hm..nevím, občas je dobrý vykašlat se na veškerý rady..někdo mi říkal, že poezie je o citu..slza stekající po tváři...a třeba i ta radost člověka, kterýmu byla tahle básnička určená..a O TOM TO JE. Pokračuj!:)
16.11.2007 15:28:00 | Barunka=o)
Mam rict pravdu??? snaz se vic....Je az moc snadny pouzivat v rymech jen slovesa.....ale popravde nebyl jsem jinaci....a jenom mi pomohlo kdyz se do me nekdo cas od casu obul.....ted se obouvam ja do tebe.....CVICIT CVICIT CVICIT......jinak to nepujde...
31.10.2007 16:28:00 | UNDEAD
Je to vážně moc krásný. Krátký, stručný a přitom toho řekne tolik. ;-)
30.09.2007 16:20:00 | veronicie