Anotace: další z mých pokusů...Bude se libit? Snad...:) pro mě a pro mou BlackTangerine!MTr!
Snaz pochopíš, až se vzchopíš,
že nelze říct: "Život opiš"!
Každý nese vlastní kříže,
kde projdeš, - má jiný mříže...
10.09.2007 07:00:00 | zzlatý
Snaz pochopíš, až se vzchopíš,
že nelze říct: "Život opiš"!
Každý nese vlastní kříže,
kde projdeš, - má jiný mříže...
10.09.2007 06:59:00 | zzlatý
Děkuji... Já to nějak..no.. pokuším se...
Ale především, chci abys byla šťastná hlavně ty..
30.08.2007 22:15:00 | BlackTangerine