Věřím v nejisté naděje

Věřím v nejisté naděje

Anotace: mno,původním cílem byla óda na východ slunce,ale cosi ve mě bylo asi silnější..... ?:-O

Když roztrhne se černá peřina,
něco končí,však jiné zas začíná.
Do temnot vstupuje hřejivá šance
-ať je to co je to-já žehnám:"Staň se!"

Nevím co bylo a nnevím co bude,
voda je modravá,slunce je rudé!
Tak podívej se do oblak
-jak svobodně krouží ve výšinách
-možná bílá holubice,
možná krutý drak!
Autor D´Aninka, 30.08.2007
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Shnecek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí