Anotace: ........ůpppppp.....................................
Četla jsem to pozpátku... a je to strašně silný... jdu to číst popředu:D
08.09.2007 22:39:00 | stupid genius
jiste ze muzes..... je to spis o pocitech ktere ve me vyvolava par lidi... ne vzdy ale casto... aspon ten vecer kdy jsem to psal.... neni to o konkretnim cloveku... je to o neexistujicim cloveku splacaneho z mnoha jinych... snad chapes...
05.09.2007 18:55:00 | FialovýKrálíček