Žij
Anotace: Jestli že je život to nejcennější, co máme, měli bychom ho patřičně prožít ;)
ŽIJ!
Žij teď! Ne až pak.
Žij teď! Ne jak rak.
Žij krásně nebo tak.
Žij naplno, ujel by Ti vlak.
Žij s láskou, nebuď vrak.
Žij rychle, pomalu, nezávisle, s chutí
a umři volný, jako pták.
Komentáře (0)