Ta,co přilétla z nebe
Anotace: ..aneb deformace indiáským létem...
Bytost k nám letí
z vyšších sfér,
tělo má z křišťálu
a stříbřitých per.
Pohlédne na tebe
paprskem světla,
vyzve tě do nebe
-na svoje křídla.
Je poslem mezi všemi.
Ta,co může spasit zemi.
Je prvním orlem z pěti,
ona tě prokoukla
a teď už pryč letí...
Přečteno 383x
Tipy 2
Poslední tipující: Badya
Komentáře (3)
Komentujících (3)