Představivost hrůz III.
Lebky, cvakající čelistmi
ve vitríně nemocničního kabinetu.
Stařec s protézou,
která si vyskakuje
na svého nositele:
"Chcípni dědo!"
Dvojčata s rysy sadistů,
připoutaná řetězy ze žraločích zubů.
Slepci s hlavami slepic,
dvoříc se svým družkám vyklovnutím oka.
A někdo křičí z plných plic:
Zastavte blázny a obdarujte
je rozumem,
dejte zvířatům lidský hlas,
ať víme, co si o nás myslí...
Komentáře (0)