...a navíc se mi vylil Sunar... zítřek je horší než dnešní kritický pohled babičky na partičku chuligánů zpracovávajících lavičku do tvaru odpadu. Zítřek přinese spalující vedro, pivo bude teplé, chodníky přeschlé a život vyprahlý... Ale já si nestěžuji, tohle je jen komentář :-)
11.04.2008 12:05:00 | Brbla80
Víš co je deprese? Uměle vyvolaný stres. Najez se, vyspi se a bude líp. Zítřek nádherný, sluníčko teplé, lidé usměvaví, pívo světlé...
11.04.2008 02:53:00 | Silvie