Anotace: Počet "básniček" se už vyšplhal na číslo 150 a i když jsem nechtěl, aby ta stopadesátá vypadala právě nějak takhle .. bohužel .. přemýšlet už mě nebavilo. A co s tím?
nelíbí se mi-a ne,není to věkem,ani mě nepohoršuje ta nechutnost,jen chci víc...
06.09.2007 18:30:00 | ztracená
Je tak nechutná, pohoršující.. :D ale kdepááák..je drsná, skvělá.. mně imponuje:)
31.08.2007 23:27:00 | BlackTangerine