Čtenář - reportér
Anotace: ... neustále se cos děje
Jednou při četbě Deníku
narazil jsem na rubriku
čtenář-reportér
od té doby píšu do ní
co se stalo letos vloni
a to z různých sfér
Někdy také vložím foto
samozřejmě právě proto
aby přehled byl
aby čtenář měl představu
a mělo to patu hlavu
děj tím přiblížil
Bez stresu a bez únavy
zatím mě to pořád baví
námětů je dost
stačí kolem sebe kouknout
pak to literárně sfouknout
pro radost i zlost
Komentáře (3)
Komentujících (3)