Sen
Anotace: Moje úplně první básnička v životě...tak to tak berte:-)
Chtěla bych změnit svět,
vyměnit za jiný,
vše špatné vrátit zpět
a změnit dějiny.
A potom na obláčku
obletět ten jiný svět
a na tomhle svém mráčku
se potom vrátit zpět
a říct:“Víš, miláčku,
já změnila jsem svět.“
Komentáře (6)
Komentujících (6)