Anotace: Tohle jsem nepsala já. Psal to člověk, kterého už nikdy nechci vidět... člověk, ke kterému necítím nic hezkého... ale úcta jako k autorovi mi zbyla...
stovka? proč? pro koho? od čeho čemu?
asi prostě.../cože?/
nakažena básní?/jde to?.... nejde
a tak
asi jen tak
...
01.09.2007 20:54:00 | Mango-Holka
Tahle básnička není moje...psala jsem to nad ní... je člověka...mého známého zkrátka. Ale na váš web se stejně ráda juknu.
01.09.2007 10:22:00 | stupid genius