Tanec
Anotace: ...ta civilizace se dostane prostě všude...
V paprscích
měsíčního svitu,
tancují v trávě,
plné rosy.
Nad ránem,
v šatech
ušitých z pavučin.
Já znám je dobře,
vždyť i pro mě
tancovali.
Za nocí měsíčních.
Říkám vám,
jsou to víly,
ty pravé,
od Mattela.
Přečteno 379x
Tipy 3
Poslední tipující: s.e.n, MalaIzis
Komentáře (3)
Komentujících (3)