Ach můj život
čtyři stěny šedé
okna pokryty vrstvou prachu
líce z kostí, bledé
oči plné strachu
bortí se mé stěny života
bortí se můj vnitřní svět
smrtí provází mne jistota
že nevrátím se nikdy zpět
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: mononoke
Komentáře (1)
Komentujících (1)